BOUW (voor bedrijf en particulier)
Van Reenen realisatie is gericht op het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden, voor zowel bedrijven als particulier. Hierbij gaat het om de complete uitvoering van een project, van de fundering en de ruwbouw, tot het aftimmerwerk. Daarnaast realiseert Van Reenen interieurtimmerwerk zoals het vervaardigen van (inbouw-)meubelen.

ADVIES (voor particulier)
Naast de uitvoerende rol, heeft Van Reenen realisatie ook een adviserende rol. Zo wordt het opzetten van een plan, het aanvragen van een bouwvergunning, het begeleiden van een bouwplan verzorgd. Denk hierbij aan verbouwingen of kleinschalige nieuwbouw waarbij tekeningen, berekeningen en kosten-/projectmanagement nodig zijn. Samen met Van Reenen realisatie komt u altijd in contact met de juiste partijen.

ORGANISATIE (voor bedrijven)
Voor diverse aannemers ontbreekt de tijd en gelegenheid om projecten goed voor te bereiden en te begeleiden. Maarten van Reenen kan worden ingeschakeld als freelance werkvoorbereider/projectbegeleider op projectbasis, om de projecten vanaf de prijsvorming uit te werken, zodat bouwtekeningen en productietekeningen overeen komen, klanten duidelijk worden begeleid en ge´nformeerd over het project en met alle betrokken partijen de juiste prijsafspraken worden gemaakt. Al deze werkzaamheden, inclusief het opleveren van het (nieuw-)bouwproject en contact met de uitvoering organiseert Van Reenen realisatie.